Обичат ни! САЩ и Русия вкарали близо 1 трилион лева, плащайки на българи да им защитават интересите у нас

Aug 9, 2016     zhelyo     5122
МЕЖДУНАРОДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ - За 3 години САЩ и Русия са налели близо 1 трилион лева в България, като над 95% от тези пари са специално за българи, които да се изказват във Facebook или по медии с едно село читатели.


Това сочат изчисления на руски и американски НПО-та, занимаващи се взаимно с броене на парите си.


Големите братя инвестират огромни суми в България, за да поддържат гражданското ни общество въвлечено в геополитически теми, тъй като и двете признават, че мнението на българския потребител на Интернет е приоритетно в международен план и ако българинът не те подкрепя - кур.
"Абсолютно всички, защитаващи някаква теза, която е в угода на доктрината на Русия или САЩ, е платен. Понякога един човек бива платен ту от едните, ту от другите. Но благодарение на това в българската икономика влизат свежи средства" - коментира Володя Джеймсън, координатор на Института по Евроазиатлантически изследвания, финансиран формално от Норвегия и Зимбабве.


За тази статия Не!Новините взеха грантове по няколко програми, а също така и от финансови потоци под масата, като двете взаимно повлияха на балансираното отразяване на тази вест.


zhelyo 

Кой дава повече?

Избери отговор!
Край