БСП предлага архонт Георги Гергов за премиер

Jul 18, 2022     zhelyo     4431
ЦУМ - На среща над столичен универсален магазин късно снощи бе решена номинацията на БСП за следващ премиер на България.

Както е известно, Партията столетница ще получи своя юбилеен трети трети мандат от миналата година насам, преди да се стигне до нови, още по-разочароващи избори.

"БСП ще покаже сила и ще даде личен пример. Знаете, че нашата партия не винаги е била единна и се надявам сега с кандидатурата на г-н Гергов да покажем, че в трудни моменти, трябва да сме заедно" - обяви партийният лидер Корнелия Нинова, която често се джанка с червения олигарх.
От партията-мандатоносител са сигурни, че ще получат широка подкрепа - Гергов бил близък с ГЕРБ във Варна, като предприемач изцяло допадал на стартъп културата на ПП, новата му архонтска титла била гарант за християнските ценности в очите на Възраждане, а Сотир Цацаров вече е казал добри думи на ДПС.

"На ДБ ще кажем, че това е Чичо Фестър от Семейсто Адамс. Те са американци, следователно ще им хареса" - допълва още Нинова за очакваната подкрепа към почетния консул на Русия у нас.

снимка: Пловдивска митрополия

Защо не?

Избери отговор!
Край