Община Пловдив подари на Георги Гергов стадионите на Ботев и Локомотив

Jan 26, 2023     zhelyo     7488
ПУЛПУДЕВА - Кметът на Пловдив Здравко Димитров реши с един елегантен и държавнически ход всичките си проблеми и тушира напрежението със "канарчетата" и "смърфовете".

"Колежа и стадиона на Локо вече не са мой проблем, майна. Джиросахме ги снощи на архонт Гергов, той ще довърши строежите" - заяви Зико, като така увери ултрасите, че само след няколко години сагата ще се реши и ще започнат осемте десетилетия, в които инвестициите в стадионите ще се възвърнат.

Както е известно, феновете на Ботев негодуват от качеството на строителните работи въпреки десетките милиони общински и държавни пари, вложени в новото съоръжение. На обещанието за още пари пък скочиха привържениците на кръвния им съперник от Локомотив, чийто стадион е получил по-малко милиони досега.
"Феновете не скачат на Гергов, с него ще си се разберат какво и как. Общината е в готовност да отпусне още милиони за некачествени строителни работи, ние не бягаме напълно от отговорност" - допълни още Димитров.

Привържениците на двата клуба за пореден път се заредиха с надежда, а техните по-активни представители се заредиха и с по нещичко отгоре, така че да няма повече напрежение поне преди местните избори наесен.

Кой стадион ще стане първи?

Избери отговор!
Край