Патриот ще подари добро отношение на жена си за Свети Валентин, когато американците пропият ракия за Трифон Зарезан

Feb 14, 2024     zhelyo     1473
ДНЕС - Български патриотобяви своето твърдо намерение да засипе своята съпруга с любов и внимание в чест на Свети Валентин, но само след като види американците да отбелязват традиционния български обичай за пиене на ракия и вино по случай Трифон Зарезан.

Според него, това би било истинският мост между културите, който би доказал, че световните народи могат да се научат на взаимно уважение и разбирателство, а не новоизмислените от англосаксонския заговор нацийки на по няма и 200 години да определят как и какво да празнуват народи на по 8000 години.

"Когато видя американец, който изпива чаша ракия на екс, без да припадне, тогава ще повярвам, че е време да внеса малко холивудска романтика в нашия дом", заяви той с непоколебима решимост, докато повеляваше булката да му запали цигарата.
На въпроса дали не е по-лесно просто да купи букет цветя и шоколад за своята съпруга, патриотът отвърна с философска усмивка: "Истинската любов е като добрата ракия – трябва първо нещо да презрее и да почне да се разваля, за да се трансформира в магия. Да подариш цветя е твърде очаквано. Истинският жест е да изчакаш лицемерието на американците."

Междувременно, американското посолство все още не е изразило официална позиция относно новата културна инициатива и не е ясно дали има планове за включване на ракията в списъка на официалните празнични напитки.

Съпругата на патриота, от своя страна, е заявила, че е готова да изчака колкото е нужно, но е намекнала, че ще получи шоколад и милувка от един комшия.

Прав ли е?

Избери отговор!
Край