10 Не!Ща, които да задържат Корнелия Нинова начело на БСП

Dec 8, 2021     zhelyo     9475
Българската социалистическа партия е на кръстопът. Дали ще има нов лидер или партийците ще се вразумят и ще преизберат подалата оставката си лидерка? Ето нашите причини защо тя трябва да остане:

1. БСП строи правителство. Да, може подкрепата за партията да спада, но това не е вина на Нинова - просто заради коронавируса не се организира събор на Бузлуджа и възрастните хора са забравили за кого трябва да гласуват. И въпреки това Партията столетница ще прави правителство или поне участва в правенето му.

2. Ще вземе да си направи нова партия. Колко бивши кадри на БСП бяха натирени да правят свои организации заради прекратено другаруване? Георги Първанов, Румен Петков, Мая Манолова, Георги Кадиев, Жан Виденов, Бойко Борисов - все бивши партийци, основали свои проекти, късащи живо месо от социалистическия електорален актив.
3. Тя е последното препятствие, преди Румен Радев да завладее всички партии на протеста. А сега към протеста се присъединяват и ГЕРБ, и ДПС, и Възраждане. Корнелия Нинова ни пази от това Радев да стане Путин, което е иронично, но нямаше да можем да го напишем и публикуваме, ако не беше така. 

4. Ще вдигат цените на тока и парното. Това нея не я грее, но точно сега ли е моментът да се правят рокади, след като БСП я грози Гергов да ѝ вземе сградата на Позитано 20 заради неплатена такса смет? Проветряване сега просто няма да е икономически изгодно.

5. Новият канцлер на Германия ще е мъж, при това марксист. Само Нинова има потенциал да изтръгне Федералната република от кревата на Бойко Борисов.

6. Продължава да е най-здраво стъпилата на земята високопоставена жена в света. Ето, някаква си Лельо Меси получила 7 златни топки - кич, изхвърляне и пир по време на чума!

7. В такива несигурни времена човек да си изгуби работата е доста тежко. А да оставиш една българска съпруга и майка на трудовата борса точно досами празничния сезон изобщо не е социалистическо.
8. Има общ език с Петков и Василев, защото и тя на младини е правила успешни стартъпи. Техноимпекс и Техноимпортекспорт.

9. Може да язди кон. Зелената сделка, комбинирана с недостъпността на електроавтомобилите у нас може да превърнат скоро Нинова в най-мобилния партиен лидер. Джипките ще станат невъзможни за поддръжка, докато конят ще стига народа всякога.

10. В БСП имало и читави хора. Прочетете дали това е истина в новия брой на Прас-Прес.

Ще запази ли поста си след този убедителен текст?

Избери отговор!
Край