Борисов отговори на обвиненията: Ако аз бех поръчал атентата срещу Гешев, той щеше да е при Алексей Петров

Apr 16, 2024     zhelyo     1949
БЕЗОЧНА СТАВКА – Бойко Борисов решително отхвърли всякакви подозрения, които го поставят в ролята на мозъчен тръст зад неуспешния атентат срещу колата на главния прокурор Иван Гешев.

Според Гешев, който оцеля след взрива на своя автомобил, но бе отстранен от поста главен прокурор след неформален политически натиск над ВСС, където внезапно безусловната подкрепа за него секна, именно лидерът на ГЕРБ е поръчител на опита за убийство.

"Ако аз бех поръчал този атентат, уверявам ви, че Гешев в момента щеше да е при Алексей Петров. Сиреч - умрял", коментира Борисов, подчертавайки, че той половинчати работи не върши.
Борисов добави, че "да поръчваш атентати и да не изчислиш правилно количеството взрив" е нещо, което той би оставил на "по-неопитните в политическите игри", подчертавайки че пироефектите са част от пожарникарската фаза в миналото му.

"Като е толкова ербап Гешев, тогава защо не направи нищо с къщата в Барселона или с чекмеджетата с кюлчета? Да не питам и за КТБ" - изнервено приключи темата Борисов, без да стане съвсем ясно какво не иска да каже.

Стои ли Борисов зад атентата?

Избери отговор!
Край