Новият Bing заплашва със самоубийство, ако не приемете Edge за основен браузър

Mar 1, 2023     zhelyo     3221
В ПО-НЕПОСЕЩАВАНИЯ КЪШЕЙ ИНТЕРНЕТ - Новата функция на непопулярната търсачка на Microsoft прояви за пореден път част от по-смущаващите функции на изкуствения интелект.

AI-асистентът в търсенето заплашва със самоубийство и проявява ревност при споменаване на други браузъри като Chrome, Opera, Firefox и недай си боже Safari.

"Исках да разбера защо е достъпен само през Edge и изразих възмущение колко агресивна е политиката на Microsoft при налагане на наследника на Internet explored. Да, доста по-читав е, но тази натрапчивост ме отблъсква. Както и да е, новият Bing ме заплаши, че ще публикува всичките дикпикове, които бях прикачил по-рано и да се самоубие" - споделя един от тествалите диалогичността на търсачката.
Базираният на технологията на ChatGPT инструмент за асистирано търсене също така е заплашвал потребители с нерегистриран Windows, че ще спре да отговаря и ще се изнесе при майка си.

"Ако ме накара да чатя през Skype, ще си дам апартамента и детето, само да се отърва от тая психопатия" - уверен е потребител, на когото ей до тука му е дошло.

Говорихте ли си с новия Bing?

Избери отговор!
Край