Борисов отзова кучето си от Путин, праща от личния си арсенал на Украйна

Mar 25, 2022     Radoslav Nedelchev     18806
У БАНКЯНИ – Разчувстван и от ареста си, Бойко Борисов обяви алтернативен пакет санкции срещу Русия, който се изразява в изпращане на лични оръжия за Украйна и отзоваване на каракачанка от стопанисването и́ от Кремъл.   

„Това са оръжия, къде са ми остана́ли още от работата като охрана при Бай Тошо, е те тоа пистолет на шкафчето тука голем панаир направи́ за жълтите медии, да заминава. Само ми трака из тенджурите“ - обоснова се бившият ни премиер.

Той обясни, че е пратил на бившия украински президент Порошенко черния си колан, за да му даде сила при схватките с врага.
Самото куче също било радостно, защото вече никой не си подарява кучетата на Русия, а на хора в страни, където признават елементарни кучешки права и свободи. Също така животът там в последния месец станал кучешки.

„Не е много редно да си искаш подаръка обратно, но в случая говорим за живо същество, не щем тоя психопат от Кремъл да му изхака някоя тенджура у главата, ако го изпере съчмата! Шаро, ела тук, момче!“ - призова Борисов.
 

Опозиция ли бе да го опишеш?

Избери отговор!
Край