Путин: Христо Грозев не ми остави избор с Пригожин

Aug 28, 2023     Radoslav Nedelchev     2593
КРЕМЪЛ - На пресконференция, на която присъстваха трима от двойниците на Путин, за да се подчертае степента на важност, руският президент обвини за трагичната гибел на Евгений Пригожин българина Христо Грозев.

"Грозев излъчва едно лошо предсказание. Не спря да мели, все да знае, все да прогнозира. Предимно глупости, алабалистики, изсмукани от пръстите и тотални лъжи, но то по едно време на човек му писва и се афектира", обясни Владимир Владимирович-а със зелените очи.

"Аз не ползвам социални мрежи. Тях ги ползват въздухари. Но ми донасят какво пишел, колко лайка имал, колко споделяния, какво говорил за мене, за Вагнер, за едно, за друго. Опря ме о стената с избора, който ми остави, лесна му земя на Пригожин."
"Така направи интригатата, така я завъртя, че въобще не се усетих как поръчах Готвача и сега търсим човек за кетъринга, точно в началото на учебната година. Подхлъзна ме много добре тоя манипулатор" - допълни оправданието и Путин с по-срастналото отдолу мекичко на ушната мида.

Руският президент обеща да спре да е толкова предвидим и в никакъв случай да не мобилизира още 200 000 човека, за да ги метне на фронта в Украйна да вадят кестените от огъня.


 

Не може ли просто да блокне Грозев?

Избери отговор!
Край