Борисов: По-сигурни сме от всякога, вече освен дюнери, навсякъде има и наргилета

Aug 10, 2016     zhelyo     7056
МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ - Премиерът успокои народа за тероризъма, като за пореден път слезе на нивото на мат'риала и даде да се разбере, че комуникира с него също толкова успешно колкото правешкия му предшественик.


Бойко Борисов, който след атентата на руското летище Домодедово през 2011 обяви, че "сме добре с арабите", тъй като на всеки ъгъл имаме дюнер, разясни новите мерки с оглед приближаващата ислямска заплаха от всички страни.


"Виждате Турция, Германия, Франция, Белгия. Ние не сме слепи, взимаме мерки. Вече на всеки ъгъл е дюнер, а на всяка права отсечка имаме наргиле!" - разкри детайлите на националната сигурност министър-председателят.
Борисов обяви, че ако Доналд Тръмп стане президент на САЩ, има планове за вдигане на макдоналдси, старбъкси и гурме-бургери на всяка миля, така че да не ни пуснат атомни бомби.


"За евентуална агресия от страна на Русия е по-трудно, но ще вдигнем по един АЕЦ на всяка чупка на газовата тръба и няма да правим хъбове" - сподели премиерът как ще осигури безопасността на България.


zhelyo


 

Безпокоите ли се?

Избери отговор!
Край