Тръмп предложи да се размени с Навални: На топло в Русия и без блокирани социални мрежи звучи чудесно!

Jan 19, 2021     zhelyo     6059
КАВКАЗКИЯ ДОМ - Президентът на САЩ Доналд Тръмп върна изразената преди няколко дни от руския опозиционер Алексей Навални подкрепа.

"Предлагам да се разменим. Альоша може да дойде малко в САЩ да си почине от тоя активизъм, тука имаме достатъчно активисти и половината ги обичам! А и да спре да мрънка за демокрацията в Русия, като види как откраднаха изборите" - сподели Тръмп в интервю за сайт на Ку-клукс-клан, който всеки момент ще бъде свален от Интернет, след като хакери избомбят личните данни на посещаващите го дисиденти.

"Разбира се, аз също ще имам полза. И без това трябва да ида до Русия тия дни, отдавна не съм бил на топъл дъжд, златен дъжд в Тръмп тауър" - ентусиазиран е милиардерът, източил блатото.
Тръмп дори обяви, че ще се радва да публикува мнението си за руските актуални въпроси и да разказва какво е гледал по телевизията в новия си профил във ВКонтакте.

Както е известно, Навални обяви блокирането на профилите в социалните мрежи на американския държавен глава за цензура, а подкрепата от Тръмп ден преди официалното встъпване в длъжност на наследника му Джоузеф Байдън изглежда логично.

 

Кой има по-големи шансове да управлява Русия?

Избери отговор!
Край