БХК: Българите са шовинисти и мразят другите българи

Apr 19, 2018     Доктора     5712
ЦЕНТРАЛАТА НА БХК - След като БХК разкриха, че българите мразят ромите, евреите, гейовете, транссексуланите, катаджиите, мюсюлманите, чернокожите, водолазите, рептилите и други знайни и незнайни раси, джендъри, народи и т.н., организацията заяви на специална пресконференция, че българите мразят и другите българи.

Новината не е изненада за мнозина, които след като тихо упоменаха майката на съседа си, с охота се съгласиха с твърдението.

Други наши сънародници заявиха че мразят и "нахалните провинцалисти, които мърсят хубавия ни град с присъствието си". 
Очаква се в идните дни БХК да насрочат в столицата парад на обичта към българщината. На него се очаква да има шоу с рейнбоу кукери, голо трансджендър хоро и бой с гумени геги (гумени защото това не е парад на омразата).  

Няколко патриотични партии и организации заявиха, че ще организират контра-парад за свободата да мразим ближния.

"Българите са свободен народ, така че можем да мразим всеки, когото си поискаме! Някакви п*дали не могат да ни казват кой да мразим и кой не. Докога ще търпим?!" - заяви неизвестен закачулен представител на случайна такава организация, докато пишеше със спрей на гърба на паметник на известен народен будител, надпис касаещ противниковника на неговия любим футболен отбор и част от човешката анатомия.

Мразим ли другите?

Избери отговор!
Край