5 начина да туширате впечатлението на другите, че сте токсично мъжествени

Jun 10, 2022     Taskovcheto     3119
НА ЗАПАД ОТ РАЯ - С нарастващата популярност на социалните науки все повече алфа мъжкари биват заплашени от канселиране в туитър, или забрана за присъствие на церемонията по връчването на наградите "Оскар". Като основна причина често неоснователно е изтъквана усещането за прекомерна и токсична мъжественост у представителите на силния пол.  Веднъж попаднали под прицела на дигиталната агора с такова обвинение, измъкването е почти невъзможно. 

И все пак не съвсем. Ново изследване на двама представители на катедрата по екстремна феминистика към шуменския филиал на университета в Оксфрод хвърля повече светлина по въпроса. Стоядин Шмъркаеленков и Салвадор Цачев интервюират 412 и половина представители на всичките полове и очертават 5 начина, с които бихте могли да смекчите присъдата си, или да бъдете изцяло оправдан: 

1. Вейпвайте - безспорният победител. Цели 82% процента от респондените заявяват, че при вида на мигащо електронно нещо, от което се носи аромат на кефал и маракуя, усещането за мъжественост, пък било тя и токсична, бива силно притъпено и почти изчезва.  
2. Водете малко кученце навсякъде със себе си - колкото по-малко, толкова по-добре. Мъжете водещи малките сладки животинки навсякъде, биват определяни като добряци, което е политически коректното определение за добри мъже, които си падат по други добри мъже.

3. Бъдете финансово зависими от родителите си - няма нищо по анти-алфа от това да сте на възраст, на която преди стотина години великите хора са приключвали живота си, а вие все още да разчитате на родителски подаяния.

4. Качвайте снимки на храната си в социалните мрежи - или просто изразявайте мнение, че не знаете защо качването на сники на храната ви в социалните мрежи ви прави по-малко мъжествени

5. Пийте безалкохолни алкохоли - ако имате нужда рязко да намалите алфа коефициента появата ви сред хора със синьо хайнекенче, или безалкохолно шампанско е идеален вариант според експерти. Неслучайно старите хора казват "От торбата с дилдотата извади безалкохолната бира".

* Статията има информативен характер и не гарантира оправдаване от Туитър кликата, или подобни орди   

Какви са нивата ви на токсична мъжественост?

Избери отговор!
Край