Бареков роди, стана евромайка, страхува се от бащата #КОЙ

Feb 13, 2015     zhelyo     5987
МАЙЧИН ДОМ, БРЮКСЕЛ - Евродепутатът Николай Бареков роди момиченце, тежащо 3.2 килограма, рано тази сунтрин, обяви самият той във Facebook.


Лидерът на България без Цезарово обяви, че е бил притискан от бащата, известен като #КОЙ, за да направи аборт, а отношенията им претърпели разрив, още когато младата майка показала на приятеля си двете положителни черти.


"Неслучайно се страхувам за живота си, а вече и за този на бебето. Но се надявам, че в Брюксел съм на сигурно място" - проплака Бареков, кърмейки за първи път.
Както е известно, за последно Бареков искаше да получи майчински от Христо Ковачки, но накрая не получи дори ваучер за изоставени консерви с моркови в хипермаркет Европа.


Така Бареков официално се присъедини и към поразпадналата се партийна структура Евромайки, като изрази надежди, че скоро няма да се чувства застрашен и ще обиколи сутршните ток-шоута, където да сподели мнението си за ваксините, ГМО, народната медицина и възпитанието на детето, така че да не му се повредят чакрите.


zhelyo

Как да се казва бебето?

Избери отговор!
Край