Сидеров се скара с Бареков за новата програма на цирк Балкански

Jan 8, 2014     zhelyo     8951
Ролята на следваща властова патерица скара Николай Бареков и Волен Сидеров, които доскоро демонстрираха приятелство. Връхна точка на напрежението станала новата програма на цирк "Балкански", която един от двамата трябвало да напише.


"Аз имам по-дългогодишен опит! Зная две и зная двеста! Номера с тапи от шампанско, лъвове, болни от детски паралич, акробати под маса! Имам и опит в писането на програми" - крещял Сидеров, наподобявайки онези чихуа-хуата, дето са толкова досадни с безспирния си лай, че не ги настъпваш единствено защото са собственост на жена, изглеждаща като гадже на мутра.


"Аз имам ресурс, мога да облека всички клоуни с фанелки с моя лик, да сложа илюзионисти, които да направят цялата публика със златни зъби! Нужен е размах" - кълнял се в способностите си Бареков, сниман от 20 камери, снимащи под нисък ъгъл тримата му спътници, за да се създава илюзията на всенародна подкрепа.
Все още не е ясно кой ще подготви новата сценична програма на цирковия спектакъл Балкански, като е възможно организацията да бъде дадена и на съдебни магистрати, които да превърнат всичко в имоти и имотни заменки.


Междувременно Яне Янев си биеше лицето с длани и се чудеше докъде сме го докарали, щом дори той изглежда някак си читав.


zhelyo по идея на beasta

Обичате ли цирк?

Избери отговор!
Край