БАБХ откриха чума по депутатите

Jul 29, 2019     Касандър     8143
СОФИЯ, пред опашката на коня - Властите откриха огнище на нова зараза, този път ситуирано в сърцето на столицата. Според потвърдени източници, късно снощи БАБХ е обявила извънредно положение в сградата на Народното събрание.

"Заразата засяга само депутати, говорим за контролирано число от порядъка на между 40 и 390 души", обяви говорител на Министерството на образование, естествено защото такъв от Министерството на земеделието и храните не бе открит.

Болестта е новооткрита и за официално наименование бе предложено "Балканска преходна чума". Болните животни за заразени с един и същи щам с името K01.
За съжаление не може да се определи точното число на засегнатите поне до февруари 2020, понеже част от депутатите са заминали на лятна почивка, а както знаем, кратко след като тя свърши започва и коледната им ваканция.

Засега работните планове за спрявянето със заразатя изключват евтаназия, защото добитък имаме бол, но депутатите са изключително по-малко и трябва да бъдат запазени като биологичен вид. Предвижда се преминаването им на лечебна диета от ярма и трюфели, за които отговарят специални евросубсидии.

Коя ще е следващата чума, с която ще трябва да се справим?

Избери отговор!
Край