Правителството мести 1 април с десет дни по-рано за да замаже интервюто на Борисов

Mar 21, 2016     zhelyo     21696
МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ - Правителството обяви извънредно днешния ден за първи април, за да обоснове участието на премиера по телевизора тази сутрин.


В днешното си интервю по НОВА Бойко Борисов обясни, че България е пред Румъния по всички показатели. Той обясни негативния доклад на Брюксел с това, че има лоши неща в медиите. Премиерът е казал на турските служби, че Пеевски няма общо с контрабандата и просто имиджът му е такъв. Борисов отрече в България да има корупция и именно затова няма осъдени министри, магистрати и крупни мошеници.


Борисов все пак каза истината, че контрабанда от България към Турция няма, след като и в турските медии бе обяснено, че българските контрабандни цигари влизат в страната през Близкия изток. Което е все едно да се каже, че Пеевски не е обрал КТБ, защото наистина той не е щурмувал тялом трезорите на фалиралата банка.
"Просто изтегляме Деня на лъжата с, по груби сметки, 10 дни. Общо взето така ги смятаме числата ние тука" - обясниха от Министерски съвет, където математиката е пожелателна като знаенето на втори език при кандидатстване за работа, която реално не изисква и първи език.


Същевременно Цвета Караянева от ПГ на ГЕРБ каза, че България ще извади ДСБ от властта, преди това да го стори Румъния, с което ще ги изпреварим пак.


zhelyo

Как тази анкета може да изпревари Румъния по-борба с корупцията?

Избери отговор!
Край