Пенсионери, социално слаби, роми теглят кредити от името на правителството

Apr 2, 2014     zhelyo     4960
СТРАНАТА, ТОВА, КОЕТО НЕ Е СОФИЯ - По-бедният дял от населението се вдъхнови от финансовата политика на правителството и постъпи по същия начин, като изтегли бързи кредити на името на Министерския съвет.


"Ми те теглат милиарди на името на мене и на униците ми. Я па че изтегла на нихно име" - споделя баба Йотка от с. Гордно Драглище, докато пращаше sms с ЕГН-то на Петър Чобанов до една от фирмите, даващи кредити до 2 часа.


Социално слаби, пенсионери, традиционно бедни ромски махали днес се изредиха да теглят кредити на името на министри и депутати от управляващото мнозинство, благодарейки на политиците, че са ги научили как се кърпи финансовото дередже.
"Днес цяла сутрин получавам съобщения по телефона, че съм изтеглил кредит от 2000 лв. Може би вече са на обща сума около половин милион" - признателен бе  премиерът Орешарски към последователите на финансовата му политика сред електората.


Така българската икономика продължи в посоката към въобразяването, че има тука едни пари, като едни продължават да си въобразяват, че имат повече пари от други. #Гърция


zhelyo

Обичате ли кредити?

Избери отговор!
Край