95% от българите са ОК направо да си вземем вече бившия шведски премиер

Jun 22, 2021     zhelyo     4419
У НАС - Отмяна на изборите и спестяване на средствата за тях, така че да се спрат с цирковете на коне, планини, станове и неловки срещи с избирателите. Това пожелаха българите, след като видяха приемлива алтернатива.

Шведският парламент гласува вот на недоверие и даде една седмица на Щефан Льовен да подаде оставка, след като правителството на малционството разочарова партньорите в крехката коалиция за някакъв изглеждащ абсолютно дребен за българите проблем с контрола върху наемите на новите апартаменти.

"Грехота е тоя човек да иде зян. Не го знам ляв ли е, десен ли е, те и нашите се кичат сами с различни етикети, а са шмекери. Но е премиер на по-читава страна, където не са свикнали да крадат. Нека си го вземем него" - обяви случаен нашенец.
Друг нашенец пък припомни, че българите сме фенове именно на шведския модел на борба с коронавируса, каквото и да значи той, а също така на шведските тройки и обичаме да се врем на разходки в шведски магазин за дивани и чекмеджета.

По този начин България ще се сдобие с чуждестранен премиер с правителствен опит на европейско ниво, като се очаква дори заплатата му да е по-висока от тази на българин, то все пак да излезе по-евтино на страната, стига да не краде (толкова).

Вярвате ли само на този човек?

Избери отговор!
Край