100% от българите недоволни, че българите не излизат на улицата да си върнат държавата

Nov 15, 2017     zhelyo     8901
НСИ - Абсолютно всеки нашенец, дори осемдесетте процента дебили, са недоволни, че българите не излизат на улицата срещу това или онова.

Данните са публикувани от Националния статистически институт, като в проучването на нагласите участие са взели 30 милиарда човека, понеже се е провело в Интернет и там хората винаги имат по няколко клика и щрака време да си изкажат болките, недоволствата и призивите другите да действат.

"Да, това число включва дори тези, които са на власт, както и тези, които са с всяка власт и крадат най-много. Те са недоволни, че българите не излизат в протест срещу някой от несимпатичните им олигарси" - уточняват от НСИ.
Народът масово е недоволен от корупцията, бедността, липсата на сигурност и справедливост, нивото на футбола и епидемичната простотия, но е най-недоволен от това, че никой не излиза по улиците, за да се бори с това.

"Овце! Стадо овце! Никакви ви няма по улиците да се противопоставите на мафията" - сподели съгласен с проучването българин, който също не е по улиците да се противопостави на мафията.

Защо не излизат?

Избери отговор!
Край