Заради заемите България фалира! Ще загубим ли историята си, ще трябва ли да припознаваме друга родина?

Jun 17, 2016     zhelyo     10727
У НАС - България изпадна в процедура по несъстоятелност, след като бяха откраднати и отклонени последните европари, а изтеглените за погасяване на изтеглените заеми влязоха също в гушата на когото трябва. От днес страната ни спира да извършва държавна дейност, всички сметки са запорирани, участието ѝ в международни организации е замразено и телевизорите блокираха, циклейки нонстоп на досадна реклама със сексуален подтекс на верига гръцки магазини за детски стоки.


Веднага след новината възникнаха хипотези за бъдещето на населението на България, нейната територия, историята ѝ, както и възможно ли е да има нова България, която да започне начисто, но вероятно да не наследи бронзовите медали от САЩ, мусаката, хан Аспарух и трите морета. Според някои България трябва да почне отново от 7-и век, други твърдят, че тя трябва да се върне чак до библейски времена, защото сме бая древни.


Жителите на Facebook вече от часове наред спорят за това дали няма да се пръкнат няколко нови Българии и ще трябва да си избират коя да припознаят, но тогава възниквал въпросът коя ще наследи историята на страната, тъй като историята за много хора е търговско понятие. Мнозина пък се опасяват, че с позитивите от историята ще трябва да се наследят и две робства, както и атентатa в църквата Света Неделя, защото според тях историята е цялостна и не може да се наследяват само успехите.
"Ако припознаете моята България, която ще е преименувана Македония и ще вземем старата територия, знам една врътка, дето ще си останем в Европейския съюз" - сподели бизнесмен с ръст, колкото диаметъра на негов опонент, който пък обеща да оздрави фалиралата страна чрез свои подставени лица и въображаеми офшорни пари, които никога няма да даде.


Естествено, всичко е в ръцете на международната лицензиона комисия, която досега е направила редица компромиси и ще бъде съмнително точно за най-древната страна в света да не си затвори очите.


zhelyo

Правоприемник на другите Българии ли ще бъде едно евентуално 4-то Българско царство?

Избери отговор!
Край