Местят Созопол в Крим, за да спасят летния сезон

Apr 7, 2015     zhelyo     6698
РОДНОТО ЧЕРНОМОРИЕ - Созопол ще бъде първият роден курорт, който ще емигрира да работи през лятото в Русия, за да се спаси от отлива на руски туристи.


Както е известно, обтегнатото международно положение и нежеланието на Росен Плевнелиев да отиде да гледа танкове в Москва доведоха до това 48 милиона руски граждани да не дойдат по нашите земи, за да ядат попчета и морожное.


"Товарим бетона, кукуруза и нагревателите за катми и отиваме до Севастопол. От края на април до септември Созопол ще е там. Ще вземем и стария град" - обясниха созополските предприемачи своя резервен план за спасение на летния сезон.
Много руснаци пък са задвижили процедура по взимане на имотите си в Русия. Вили, хотелски и жилищни комплекси ще бъдат преместени също в Крим, а на тяхно място тук ще останат дупки, символизиращи новоотворените дупки в отношенията на България с Русия.


Все още не е ясно дали и каква част от Слънчев бряг ще бъде отнесена в Русия, понеже сезонът там зависи и от западняци, които са влюбени в безбройните опции да падат от балкони по нашето Черноморие.

zhelyo

 

Бихте ли отишли на море в Крим, ако там закарат любимия ви курорт?

Избери отговор!
Край