България - Уелс (Предварително по минути™)

Oct 14, 2020     zhelyo     4718
Още съвсем малко мъка, дръжте се! Надеждите са, че ако от бележитите ни футболисти никой не стана читав управленец, то от сегашното футболно поколение може пък да се пръкне някое шефче, което да спре тази приказна игра у нас да бъде поле за тумбаци, схемаджии и физкултурни неандерталци. Да проследим този смразяващ мач.

Химни. Химнът на Уелс има такава музика, каквато в епизодите на Looney Tunes, в които Порки гони Бъгс да го трепе. Не очаквайте тая прогноза да на по-адекватно ниво.

Начало. Нашите бият центъра и Петър Василев - Петела благодари за великодушието на съдиите, след като са го мъмрили, че миналата седмица много е спорил с VAR.
'9 - Публиката на мача е толкова малко, че от сектор В молят полицаите да отнесат пакетче семки в сектор А, защото им е много.

'20 - 0:1! Бен Дейвис центрира леко чепато и тя влиза. Петела смята, че не бива да се зачита гол, който не е иман предвид да се случи така.

'31 - На терена настава спор защо Дерменджиев не е пуснал едно от момчетата, тичащи за топката на пистата, което очевидно е в по-добра форма от всичките ни играчи. Момчето губи, защото няма важни родители.

'42 - На трибуните са дошли на почивка скаути, които да наблюдават нашите национали спокойно, знаейки че това е непродаваемо.

Почивка. Любопитен факт - този, дето все коментира в студиата на БНТ и никога не казва нищо интересно и отвъд очевидното, се казва Ангел. Проверихме го.
'53 - Божидар Краев получава 4 капитански ленти, за да се знае, че цял народ него чака.

'64 - Дерменджиев се опитва да вкара незабелязано в игра 4-5 бразилеца от Лудогорец, защото там това работело.

'75 - 0:2! Има съмнение за фал срещу наш играч около 2 минути преди гола. Тоя път Петела не издържа и отива да се бие със съдията и така да си организира една любима Странджа.

'86 - 1:0! Петела кара съдиите да изгледат всичките VAR-ове и резултатът е обърнат. Един да имаме, който да се раздава за тоя отбор.

Край. Яд ви е, че не сте заложили на първа победа за нашите откак се помните.

Докога ще продължи мъката?

Избери отговор!
Край