Тотнъм - Манчестър Сити (Предварително по минути™)

Oct 29, 2018     zhelyo     3741
Какво по-хубаво от късен мач в понеделник? Печен джолан, женска гърда, дванайсет бири, световен мир? Все нереалистични неща. Но Тотнъм и Сити са истински.

'Начало - Понеже Тотнъм още си строи стадиона, мачът се играе на стадион Славия, като феновете са насърчавани да снимат със светкавици, за да има достатъчно осветление.

'14 - Кевин да Бройне бройка пичетата в ложите на сектор А, но те не са свикнали да виждат рижави хора 
'23 - 0:1! Юго Лорис отскача до 345 на автогарата, за да си вземе 200 грама водка, че с тия мачове по никое време... Та Рахим Стърлинг отбелязва на празната врата.

'30 - Юго Лорис вече е на линия и се кълне да го удари мълния, ако пусне още един такъв гол.

'43 -  Лерой Саня Армутлиева се обърква на коя Силва да подаде и вика: "Писна ми от джендари!"

Почивка. Венци Стефанов пита Даниел Леви за какво му е да строи нов голям стадион, вместо да боза от прилежащите имоти и да си крета без амбиции и защо са му изобщо тия нерви.

'53 - Маврицио Почетино вика на играчите си да се стегнат малко, че за тия стотици хиляди паунди и баба му щяла да играе на това ниво.
'60 - Думите на аржентинския спец очевидно мобилизират играчите му и Юго Лорис отскача за един монстър, а другите не допущат гол

'71 - 1:1! Хари Кейн е по-голям даже и от тоя вкусния хляб със зеленчуци, дето почнаха да го пекат по супермаркетите, за да надебелее народът.

'84 - Яд ви е, че Сержо Агуеро ви е троен капитан, а го пускат в игра чак сега.

Край. Няма да излезе хикс, не се набутвайте. Или па сега, след този призив, ще вземе да излези...

Защо мач в понеделник?

Избери отговор!
Край