Манчестърцити - Арсенал (Предварително по минути™)

Feb 1, 2019     zhelyo     3055
Футболството в Англията ескалирва и изневиделица съдбата, програмата и самата идея за първенство среща тимовете на Манчестър Сити и Арсенал от град Лондон. Ето какво да очакваме.

'Начало - VAR дава първи съдийски сигнал посредством e-mail активационен код. Всички играчи трябва да го потвърдят и съгласно GDPR мачът започва чак когато всички на стадиона са се съгласили с общите условия.

'13 - Лаказет и Лапорт пеят и танцуват и се правят на LaLaLand, за да демонстрират новите стандарти от UEFA за демонстрация на приятелство.
'25 - 0:1! Обамаянг не вкарва гола и вече сте сигурни, че ще го махате от фентъзито. Проблемът е, че е автогол на Стърлинг, дето толкова пестяхте, за да си го докопате.

'32 - Фенклуб "Небесносин терор" излиза с остра декларация, казваща, че ако Сити не стане шампион, ще станат фенове на Ливърпул.

'40 - Лихтенщайнер се опитва да спре Сане телепатично с поглед, защото е ясно, че с тичане има по-малък шанс да го стигне.

'Полувреме. Спас Русев е на мача и пита дали може да го назначат собственик на някой от двата отбора поне за едно полувреме.

'55 - Гуардиола мотивира играчите, обещавайки им да получат заплатите за септември и октомври миналата година.
'64 - 1:1! Кевин вкарва, колкото да бройне.

'77 - Много тъп човек в Интернет пише под статус за мача "гледам". Не вижда нищо, въпреки коментара се. Чуди се кое не е наред.

'84 - 2:1! Жийзъс от Бразилия се разписва, 4 секунди преди да е влязъл в игра. Чудо!

Край. От Левски привличат Унай Емери за шеф на школата, че приличал на Боримиров и да има приемственост.

Агуеро капитан?

Избери отговор!
Край