Арсенал - Тотнъм (Предварително по минути™)

Nov 30, 2018     zhelyo     2270
Англичанският футбол се е накокържил от възбуда, защото предстои страховито дерби - това на Северен Лондон. Тотнъм напоследък рита добре в градски дербита, a пък Арсенал ще трябва да се справят някак си без Начо Монреал.

'Начало - Шефът на кралската хазна Филип Хамънд брои данните от турникетите на входовете на стадиона, за да оправдае безплатния си апартамент в луксозен комплекс в елитен лондонски квартал.

'16 - Хън Мън Сон се сдърпва с Балерин по темата за това дали Брекзит ще се случи и как.
'23 - Феновете на Тотнъм изпотрошават трибуните и тоалетните, полицията ги вади от стадиона.

'31 - Юго Лорис е вдъхновен от миналата седмица и си е напазарил от Кауфланда Меча кръв, земел и щафета Камчия:'40 - Полицията връща феновете на Тотнъм в сектора за гости, тъй като са почнали да мародерстват магазините около стадиона.

Почивка. В студиото пак нито една псувня, нито една подигравка, политкоректно се анализира кой как играе. Едно "кур за другите" няма, а все канят уж фенове на отборите да внесат емоция. 
'52 - 1:0! Лаказет и Обамеянг се шмугват зад тотнъмската отбрана като бежанци, вземащи участие на първия си блек фрайдей на европейска земя, а и Лорис си е легнал да дремне.

'66 - Съдията отсъжда дузпа срещу Лудогорец, защото му е съвестно за гилдията и прави каквото може. Всички се смеят.

'78 - 1:1! Хари Кейн продължава да расте и вече е по-голям дори от коледната погача с паричката, която баба ви едно време нагаждаше, така че да ви се падне.

'84 - Драгият зрител осъзнава, че Бернд Лено, Марк-Андре-Тер-Ще-Ген, Михаел Рензинг, Рене Адлер, Тимо Хорн и Лорис Кариус са един и същи човек. Или клонинг. Нацистите експериментират и създават армия от що-годе ОК вратари. 

Край. Корнерите пак не излизат, както и да сме ги играли. 

Колко корнера да се играе.

Избери отговор!
Край