Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед (Предварително по минути™)

Mar 4, 2022     zhelyo     3420
Позанемарихме малко авансовите мачове, ама трябваше да изхарчим парите, акумулирани от досегашните безупречни пророчества. Ето, че дойде време за градско дерби от Англия. Да проследим.

'Начало - Феновете на Сити са си купили виртуални билети, защото не ходят много на мачовете на любимия си отбор, но искат да му помогнат да вземе лятоска Ерлинг Холанд.

'10 - Мейсън Гринуд влиза на терена, но не за да играе, а за да запише промо на новия сезон на Ергенът.
'21 - 0:1! Хари Магари вкарва гол след корна и се засилва да се радва на корнера с тая изтръпналата стойка на Роналдо, за да му покаже кой е капитан.

'32 - Пепи Гуардиола звъни по мобифона на шейховете, вдига ръмене и вика, че с по-малко централни нападатели от Тотнъм - толкова. Те го заплашват, че ако не вземе титлата, ще го пратят в ОАЕ да кара камион, дето ежедневно извозва отходните води от Бурж Калифа. Да, вярно е, гугълнете "burj khalifa shit" да видите, как даже не са се сетили да направят помийна яма тия иначе луксозни люде.

'43 - На трибуните виждаме бащата на Люк Шоу - Радо Шоу

Почивка. Майката на Фил Фодън се сбива с гостуващата агитка, заради което е обвинена в антипакистански настроения и е канселирана.

'54 - Де Бройне се контузва, чакат 3 часа линейка, че на служебната на стадиона ѝ е паднал акумулаторът, понеже линейкаджията не я припалва, докато стои вътре, за да остане гориво, което след смяната да продаде.
'65 - Жаден Санчо напуска терена и отива да кара проби в ЦСКА, а след това да предложи стадион от палми в Сухата река.

'76 - Ралф Рангник вика на играчите си да се приберат, за да удържат финалния натиск, те отиват към тунела, той побеснява, вика, че не всичко в живота трябва да се приема буквално, звъни на Езикови справки да го подкрепят.

'87 - 1:1! Рахим Стърлинг вкарва, след като Оби Уан Бисака е оголил зоната си, че са го викнали да снимат нов сериал за Дисни + с маненкото Йода - Фред.

Край. Петнайсет корнера излизат на смелчага, който е решил тая седмица да се поглези и да си купи краставица и шише нафта, за да си направи молотов.

Колко пари сте пропилели от Не!Засада?

Избери отговор!
Край