Тотнъм Ливърпул (Предварително по минути™)

May 31, 2019     zhelyo     5251
Футболът най-после свършва за този сезон, едва няколко седмици, преди пак да почне. Кой играл - играл. Кой ритал - ритал. В Мадрид Тотнъм и Ливърпул ще турят завесата на тоя щур сезон. Ето как.

'Начало - Тотнъм излиза в мача без Хари Кейн, Ериксен, Алдервайрелд, Трипиер и Деле Али, защото петимата са се провалили на полиграф на въпросите "Искате ли трансфер в Реал Мадрид?" и "Искате ли по-високи заплати?"

'9 - 0:1! Садио Мане вкарва ранният гол, дето вече да се чудиш изобщо някакво преимущество ли е или е първата аритмия към поредния откос сърдечни удари, които предстоят.
'17 - Фенове на Манчестър Юнайтед пишат до УЕФА, че Тотнъм нарочно не са правили трансфери и са все контузени, за да легнат на Ливърпул.

'27 - Димитър Ангелов - Дучето е спретнал хореография за Ливърпул, такава, дето дори по CNN ще я дават с наредени в определен ред червени кадастрони.

'35 - Човек, дал 300 долари за неутрален билет за финала се нааква, тъй като за тия пари да не е луд да изпуска от мача, че да ходи до тоалетната.

'Почивка - Маврицио Почетино надъхва отбора си, като му пуска клипче как изобщо се стигна до това да е на финал, след като насмалко да отпадне в групите, от Сити и от Аякс.

'47 - 0:2! Трент-Сашо Арнолд Шварценегер центрира остро и Фирминьо, без да гледа, без да иска и без да знае вкарва.
'56 - Муса Сисоко нахлува с 45 км/ч, минава шестима противници и излиза сам срещу Алисон, но е забравил топката и нищо.

'64 - Върджил Ван Дайк преживява първия кошмар в живота си, след като в игра влиза Йоренте, на котото краката, главата и хълбокът са еднакво голово опасни.

'73 - 2:1! Хюн Мин Сон показва, че е по-голям от хлебче с дърпано кучешко и шепа ким чи. 

'82 - В последните 20 минути на мача гледаме полуразревани фенове на Ливърпул как са притеснени, кръстят се, тревожни са. Като симпатизанти на Демократична България в изборния ден, агитиращи до откат са.

'94 - Съдията свири край и нищо. Даже феновете на Ливърпул не смеят още да се зарадват, чудейки се каква щуротия може да стане. Но се оказва, че изненадата е, че няма изненада.

Ще има ли пак изненада?

Избери отговор!
Край