Франция - Германия (Предварително по минути™)

Jun 15, 2021     zhelyo     4016
След като респектирахме французите с приличен вратар в контрола миналата седмица, те ще се опитат да възвърнат самочувствието си в мач без значение срещу Германия в рамките на Евро 2020'.

Химни - Сам юнак на коня е по-добър от Марсилезата, особено ако не е побългарената версия, в която част от текста е заменен "альонзофлонзо льо патри, ей тинктуро Симитли".

Начало - Човек, който пие по ракия за всеки неизлязъл залог от началото на Европейското, наистина стиска палци тоя път да хване над 12 корнера, но не от алчност, а за да избегне цирозата.
'12 - Поради коронавирусните хигиенични мерки Йоаким Льов си нови в носа с ръкавици и си яде сопола след потапяне във водка.

'27 - Събарят една от трибуните на Алианц арена, за да вдигнат мол и да може Байерн Мюнхен да купи Ерлинг Холанд.

'35 - Оливие Жиру се оказва приспан в помещението за чистачката на стадиона, а на терена е Митко Илиев.

'42 - Матс Хумелс бива подгонен от Йоло Денев и Архимандрит Дионисий, защото носи №5 и агитирал за ГЕРБ.

Почивка. Вели от онлифенса пуска поздрав за Мбапе, момчето се одървя, пада му кръвното, идва Благо Георгиев с провизии да го стабилизира, изпива две води и отново е на крака.
'53 - БХК нахлува в БНТ след третото подред определение за Н'Голо Канте като черноработник.

'66  - Льов дава инструкции: "Джошуа, ако ме разбираш какво искам от тебе, трябва да Кимиш".

'74 - 1:0! Френското Роберто Баджо Кингсли Коман изригва с гол, който поколенията ще запомнят като един от головете на едно от Европейските.

'85 - Тимо Вернер изпуска на празна врата, с което за пореден път не може да докаже, че е нападател, както прокуратурата не може да докаже, че стотинките не са правени за рожден ден от Пилето, а не от тракийски ковач преди 80 000 години.

Край.  Този край води в Не!Засада.

Колко жълти картони в мача?

Избери отговор!
Край