Тотнъм - Челси (Предварително по минути™)

Aug 18, 2017     zhelyo     6824
В неделя Тотнъм посреща на Уембли Челси, за да ни покажат, че и на Острова столичните отбори играят на националния стадион, докато чакат да им се построят лампи. Е, и цел стадион, и държавата не плаща масрафа, но това са подробности.

Разказваме тоя мач в петък, защото няма какво да чакаме, всичко е ясно, чисто, прозрачно, коректно.

'Начало - Гари Кейхил гледа мача от трибуните. При сядането си контузва безвъзвратно 3-ма зрители.
'9 - Тотнъм се опитва да привлече Костадин Хазуров, като офертата възлиза на 4 лешника и рекламната брошура на Лидл за миналата седмица.

'17 - Най-новият десен бек на Тотнъм се казва Кайл Уолкър-София и е купил от синдик Дора Милева личните карти на другите Кайл Уолкъри и феновете го припознават за автентичен.

'25 - Гари Кейхил си купува пакетче семки. Още с първата шлюпка убива човек.

'32 - Диего Коста нахлува на терена с Жоро Игнатов от Съдебен спор и иска да знае Антонио Конте защо му съсипва живота. Псувни, нападки и дърпане на изкуствена коса внасят живец насред Уембли.

'41 - Най-после игрова ситуация - великолепна контраатака завършва с левачество на Мусака Соко, който ще бъде продаден за 15 милиона в Китай и след 2 години Барселона ще го купи за две КТБ.
Почивка. Гари Кейхил отива на тоалетната и с пускането на водата започва ядрена война.

'50 - Валери Симеонов нахлува и настава тишина. Само Антонио Конте не се усеща и подвиква там нещо, но му е наложена глоба и повече да не се повтаря.

'62 - В една паралелна вселена все още Славия не успява да отбележи на Етър, великотърновци удържат на натиска на домакините.

'65 - Гари Кейхил пише на латиница в българска група във фейсбук за литература. Тринайсет сприхави лели получават задух и умират, докато му се карат.

'77 - Дельо Али Роси измешва Миши Бачев, който го рита отзад ядосано, двамата се счепкват, жълти картони, овикване от публиката и изобщо грозна гледка, която сме приели за нещо нормално, вместо да израстем като общество и да се развием като цивилизация, подаваща си ръка, вместо спъваща се отзад.
'86 - 1:0! Яжпиликлето си зашива автогол, в опит да изчисти центриране към Хари Кейн, без да знае, че той през август си почива и това на терена всъщност е Преслав Йорданов.

Край. 30 000 човека са премазани, панически опитвайки се да излязат от Уембли преди Гари Кейхил, разстроен от това, че не е бил на терена, за да предотврати загубата на Челси, избивайки всички на терена..

На колко корнера да залагаме?

Избери отговор!
Край