ЦСКА - Левски (Предварително по минути™)

Nov 20, 2020     zhelyo     2974
Ще има ли мач, ще няма ли мач? Общо 500 от футболистите на двата тима са с положителни PCR-и, за които по наши изчисления дълговете на клубовете в България от лятото насам са платили около 6 милиарда лева. Е, тоя мач ще го бъде поне в Не!Засада, ако не другаде.

'Начало - Гриша Ганчев и Наско Сираков зареждат стара версия на FIFA с пач за българските отбори, така че да изиграят мача безопасно онлайн.

'11 - На Гриша Ганчев нещо не му тръгва и вика Стойчо Стоилов да удари по компютъра.
'22 - Наско Сираков още не може да си оправи контролите и не знае как да му спринтират играчите. Вика Тити Папазов да се разплаче поне.

'33 - Уиндоусите се рестартират, защото има нов неотложен ъпдейт. Двамата си потрошават компютрите и се разбират да се разберат по друг начин. 

'44 - Гриша Ганчев предлага камък-ножица-хартия. Наско Сираков предлага ези или тура. Настава спор.

Почивка. В Левски са окрилени, че след само още 2 седмици в клуба ще се влеят солидни спонсори. Бруно Акрапович пък повдига настроението на "Армейците", като имитира как Стамен Белчев не изглежда страшен.

'55 - Ганчев и Сираков са открили възможност победителят да се определи от феновете чрез кампания в Хелпкарма.
'66 - Мария Цънцарова нахлува и вика, че парите от феновете ще се използват за покриването на едноседмична заплата на произволен играч от тимовете и феновете отменят даренията си.

'77 - Правителството обявява на извънреден брифинг три сценария за възможен резултат от мача. Едно, хикс или две. Критериите за който и да е сценарии ще се обсъдят от професори, които не може да са съгласни за нищо.

'88 - Йордан Лечков и Ивелин Попов си разменят две хавайски ризи за шепа аулин и страстите утихват.

Край. Всички адски много продължаваме да не се вълнуваме от българския шампионат.

Ще има ли мач?

Избери отговор!
Край