Тити Папазов ще поеме националния отбор по футбол на България

Nov 20, 2014     zhelyo     5507
СОФИЯ - Източници, близки до кухнята на БФС, забелязали Папазов и Борислав Михайлов да обядват на крак кюфтета и да си топят хляб директно в тигана.  В типичния си стил, Тити ентусиазирано разправял как ще превърне лъвовете в Чикаго Булс от времето на Майкъл Джордан, Скоти Пипън и ония третия.


Цялата игра щяла да се върти около капитана на отбора Ивелин Попов, който щял да отбелязва средно по 30,12 гола на мач, докато Миланов щял да оказва мощна подкрепа по всички флангове и пред вратата на противника. На Бодуров пък щяло да се разчита на средно 13,10 блокирания на противников удар на голлинията на нашата врата. Публиката щяла да бъде 6-и играч и да изкарва извън релси всеки един противников отбор при минимални финансови задължения на Българския Футболен Съюз.


Борислав Михайлов бил изключително заинтригуван от този план, още повече че много малко треньори искат да се нарамят с нелеката задача да се харесат на боса на Лудогорец – Кирил Домусчиев.
Именно този факт и обещаната висока резултатност  силно се понравили на големия човек на БФС. Той е изразил съгласието си да даде благословията си за подобно назначение, вслучай че опърничавият Любослав Пенев подаде оставка в следващите 24 часа.


Тити Папазов бил единственият, който можел да обедини нацията в този тежък момент, да я разплаче по собствен пример и да ни помогне да продължим напред. 


Петрун

Ще се класираме ли на Европейското?

Избери отговор!
Край