Съдбата на Южен Поток ще бъде разиграна на Световното първенство в Бразилия

Jun 13, 2014     zhelyo     5629
РИО ДЕ ЖАНЕЙРО, БРАЗИЛИЯ - Съдбата на проекта Южен Поток, заради който българското правителство се клатушка като стар трамвай 5-ца по Борис III, ще бъде определена в сблъсъка между Белгия и Русия на световното първенство по футбол.


Според източници на Не!Новините Брюксел и Москва са се разбрали, че вместо да се дъвчат по медиите, много по-ефикасно би било просто да използват чудесно стеклите се обстоятелства  (двата отбора се паднаха в една група) и да разиграят газовото бъдеще на хиляди хора чрез спортното събитие.


За коментар бе потърсена звездата на белгийския национален отбор Еден Азар, който обаче отказа коментар. Близки до футболиста твърдят, че от няколко дни пред базата на белгийския отбор паркират няколко съмнителни джипа Мерцедес G-класа, а вътре кротичко си седят здрави момчета по анцузи.
От ръководството на Газпром също бяха лаконични и казаха само „Ну, Брюксел, ну погоди!“. Премиерът на България Пламен Орешарски е получил специална покана за мача, но е отвърнал с "Ще попитам дали ми се ходи".


Злите езици коментират също, че Азар е получил обаждане от собственика на клубния си отбор Челси - Роман Абрамович, след което се е скумросал като аквариумна гупа. Мачът е на 22.06 в Рио Де Жанейро. 


Choka

Едно, хикс, или две?

Избери отговор!
Край