Софийският градски транспорт стана основен спонсор на Левски

Jun 29, 2021     zhelyo     3417
12 БЕЗ 5 - В последния момент преди изтичането на договорите на футболистите в синия клуб се появи влиятелен спомоществовател, който да стабилизира финансовата ситуация и да вдъхне увереност.

Компанията за градски транспорт става генерален спонсор на Левски, а приходите към отбора ще бъдат генерирани от символично покачване на цените на билетите за градски транспорт от 1.60 лв. на 19.14 лв.

"Столичани ще могат да помогнат в трудния момент за "сините". Сигурна съм, че дори цесекарите няма да имат против да бъдат съпричастни, за да не се случи с Левски това, което с техния отбор - В група, невъзможност за справяне с дълговете, фалит, разделение, компромиси и напразни обещания за нов стадион" - обяви кметът на столицата Йорданка Фандъкова.
Запитана защо точно общинската компания трябва да помага на закъсал футболен отбор, тя допълни:

"Градският транспорт в София също като тима от Герена изпитва сериозни финансови затруднения и само държавническото отношение предотвратява обявяването на фалит. А също така не може да напишеш транспорт без спорт. Симбиотично е отношението и затова преценихме, че ще е добре. За да зарадваме феновете, пък на самите екипи ще рекламираме линия 72."

От СКГТ обявиха, че са готови да си партнират с Джо Диксън и дори му предлагат безплатна карта за градския транспорт, ако Благо не може да осигури Ферарито за повече.

Кого още да назначат за спонсор?

Избери отговор!
Край