Рома - ЦСКА (Предварително по минути™)

Oct 29, 2020     zhelyo     3201
След като не успя да победи Арда (Кърджали), ЦСКА ще има шанс да се изправи срещу отбор от по-непретенциозен град, поне що се отнася до критерия да няма председател на народното събрание на България, излъчен от този многомандатен район. Рим. Ето какво още:

Начало. Протестите срещу коронавирусните мерки в Италия се пренасят и на трибуните на стадиона, като сблъсъците и тълпенето все пак не превишават нивата на почти всеки мач с над 25 човека у нас през последните месеци.

'13 - Съотношението българи към чужденци поне в старши-треньорския пост на ЦСКА е почти колкото това на французи към други африканци в стартовия състав.
'24 - Джеки дава съсипващо интервю в спортните сайтове по адрес на Един Джеко, в което той сам определя себе си като "Много Джеки, а много е повече от един". Босненецът е разреван и съсипан.

'35 - 1:0! Подобно медийно влияние се опитва да направи и Пепи Михтарски по адрес на Хенрик Михтарян, но не успява да се обясни добре и арменецът обшива гол.

Почивка. Заради covid-мерки няма студийни коментари, а пускат музиката, която пускаха едно време, когато Канал 1 даваше мачове от А група и заради лошо време се губеше връзката с Петрич - Дони и Момчил.

'46 - Вие си мислехте, че това ще спре, но Малин Орачев съсипва Борха Майорал, като казва пред футболна медия, че "Борха Майорал май всъщност хич не е орал", което отказва испанеца от ритането на топка.

'57 - Няма да познаете кой дава интервю с майтап по адрес на Жуан Жезуш! Да, точно така, едновременно Иван Костов и Жан Виденов!
'68 - Вече за бразилеца Ибанес никой не дава интервюта по медиите, защото тая смешка излиза съвсем извън контрол.

'79 - 1:1! Краси Чомаков рита от яд една топка, излязла в тъч към скамейката на ЦСКА, и без съдията да усети, му зачита гол, защото горе-долу това беше средната дистанция, от която той вкарваше преди 20 години. 

Край. Треньорското трио на ЦСКА оглавява протестите в София и сключва пакт със Слави и Мая Манолова за честни избори и строеж на стадион в Борисовата градина.

Е наистина ли ЦСКА ще стигне до хикс?

Избери отговор!
Край