Монтана - ЦСКА (Предварително по минути™)

May 24, 2016     zhelyo     13682
Честит празник на писмеността! Днес футбол ще играят отиващият от А към Б група отбор на Монтана срещу жертвата на неграмотните си собственици ЦСКА, които минаха от А направо към В. Горе-долу това е азбуката на българския футбол, ако игнорираме редуването на буквите Т и О по два пъти. Ето какво ще се случи във футбола днес:

'Начало - След като в петък група чичовци поцъка около час пред пълния Национален стадион, сега се случва горе-долу същото, само дето тия не са известни.

'3 - Играчите на двата тима спират футбола, за да снимат  Наживо по минути™ за Facebook хореографията на феновете.
'9 - 0:1? Преслав Йорданов вкарва гол, но монтанци твърдят, че е в засада. На спешна среща при Бойко Борисов премиерът решава, че гол няма.

'17 - Христо Стоичков обикаля трибуните и пита кои хора са били на мача му в петък, за да им запише телефоните на овакантените позиции.

'25 - През първите 25 минути от футбола владеенето на топката се разпределя така: Монтана - 15%, ЦСКА - 20%, Боби Галчев - 30%, Чавдар Етрополе - 35%.

'31 - Йордан Тодоров получава жълт картон. Несъгласен с реферското отсъждане той размахва юмручетата с ръзмер на топче за пинг-понг.

'38 - Нов обрат в съдбините на ЦСКА! Докато всички се разсейват с футбола, Васил Божков надцаква Гриша Ганчев и компания, купувайки ЦСКА Москва и местейки го на Българска армия.
Почивка. Гриша Ганчев има време за контраудар и регистрира 200 автомобила Грейт Уол като акционерни дружества, които предявяват иск към Васил Божков за недобре построени магистрали и го фалират.

'49 - Кокала през половината време на мача пие бира и пее песни с феновете на ЦСКА, а през останалата част се псува с тях и им налита на бой.

'52 - Маламов влиза в игра, след като чак сега приключва плеядата от финтове, с които резервата на ЦСКА блесна срещу играча на националния отбор Зехиров от Берое в предните 2 мача.

'55 - Набил Еженави загрява Сдъщеряви.

'58 - 1:0! Монтана повежда след неразбория в защитата на ЦСКА. Най-радостен е Венци Стефанов, защото няма да има нужда да връзва краката на играчите на Славия с последния кръг.
'64 - Публиката на ЦСКА изпитва за първи път през сезона тревожност от футболно естество и възниква спор дали резултатът да бъде припознат или да се организира алтернативен Финал за Купата.

'69 - Набил Еженави и ѝ се извинява.

'74 - На среща в кабинета на Бойко Борисов се решават какви смени да бъдат извършени и е прието Костадин Хазуров да влезе в игра на мястото на някой от халфовете.

'79 - Монтана са се прибрали.

'81 - 1:1! ЦСКА се възползва от това, че Монтана са се прибрали да пият вода и вкарва на празна врата.
'93 - 1:2! Преслав Йорданов се ядосва, че ще трябва да се тича още половин час и изритва топката, което води до красив гол от 30 метра в при сглобката между напречната и дясната греда.

Край. Феновете на ЦСКА ликуват. Тези на Монтана - все пак са доволни от високото постижение на скромния клуб. А противниците на ЦСКА се радват, че титлата остава в историята на фалиралото дружество и от следващия сезон няма да я броят.


 

С оглед успеваемостта на прогнозите на zhelyo, как ще свърши мачът?

Избери отговор!
Край