Кетърингови вести: Отново без заплати в ЦСКА, Тончи Кукоч изяде съотборник

Sep 24, 2014     zhelyo     5741
БОРИСОВАТА ГРАДИНА - Футболистите на ЦСКА отново не получиха заплатите, които им се дължат от 1835-а година, алармираха медии, специализиращи в кетърингова журналистика и осигурен чартър за полет на мисълта.


Заради недоимъка някои от футболистите са принудени да се държат като оцелели в самолетна катастрофа в Андите и най-здравият играч на "червените" Тончи Кукоч вече е изял Антон Карачанаков, като е оставил само десния му крак, осигуряващ по 1.5 гола на мач, предават издания между три гръмки новини за нещо евентуално от Разград.


Вчера бяха забелязани някои от още по-недохранените резервните футболисти в селекцията на Стойчо Младенов да се бият с катерици в Борисовата градина за 3 жълъда и четвърт пакетче разпиляно от лигаво дете зрънчо, твърдят журналисти, дължащи значителния си грамаж на ловешкия преди и делиорманския сега кулинарен излишък.
Неуредиците при временния лидер в шампионата не стигат до тук - Александър Томов е планирал да събори Сектор Г и на мястото на митичната като Бачково трибуна да вдигне фабрика за кренвирши, с които да изхранва по-евтино футболистите и да спрат да бягат.


Същевременно от съдийската комисия към БФС признаха, че дават двойно повече картони на първенеца в А група, за да може клубът да ги даде на вторични суровини срещу някой и друг племенник на Джордж Буш.


zhelyo

Как оцелява ЦСКА, след като през ден фалира?

Избери отговор!
Край