Кубрат Пулев - Владимир Кличко (Предварително по минути™)

Nov 15, 2014     zhelyo     18233
След всичките молитви, молебени, стисканета на палци, тричанета на сирийчета за успеха на Кобрата и магиите от родопските ходжи Кличко да си изкълчи фамилното име, Не!Засада няма друг избор освен да се прояви като истинска внучка на Ванга и да разкаже какво ще се случи в бокса довечера.


'Излизане от тунела - Кубрат изглежда хладнокръвен и решен да победи, за да си върнем най-после излаза на Бяло море, докато Кличко изглежда като човек, преял с бретцели, поръсени с английска сол. Да, бонус е повечето пекарни в Хамбург да имат български служители.

'Първи рунд - Нацията почва по сигнал да насочва позитивна енергия през екраните си, много хора гледат на HD, което вкарва прекалено много енергия и Пулев внезапно пробива ринга като свредел. Боксът е прекъснат за 15 минути, докато залепят ринга, а нацията превключва на обикновено качество.
'Втори рунд - В Украйна също има молебен, тамошни попове отправят такава молитва, която доста силно се конкурира с молитвата на българските попове и Господ залага мачът да завърши хикс, но не му приема залога, защото не си е верифицирал акаунта, пращайки сканирана лична карта.

'Трети рунд - Двамата решават да излязат за тоя рунд навън и да се разберат като мъже. Камерите ги следят, а навън двамата боксьори си разменят реплики от рода на "Проблем, нешо?", "Ко гледаш, калъф" и "Много като тебе вече им смених посоката на ноздрите".

'Четвърти рунд - Не се състои, след като някой размахва снимка с гъза на Ким Кардашян и настава масово чудене защо аджеба тая амеба е известна.

'Пети рунд - Нарочно не разказваме за размяната на юмруци и как лицето на Кличко вече прилича на юфка с ягодово сладко, защото може да ни четат и малки деца. Поради същата причина не пишем и думи като кур.

'Шести рунд - НОКАУТ!!11!!!!! Камионът с надписите и пожеланията за Кобрата се врязва в залата, удря ринга, Кличко хвръква и се нанизва на върха на копие, на което е завързана конска опашка.
Междувременно Крисия побеждава в детската Евровизия и официално е прекръстена на Малката Лили Иванова, а ние всички тичаме по улиците на България по гащи, танцуваме Дунавско хоро и поне за ден сме щастливи като най-симпатичната нация от тая страна на астероидния пояс.


zhelyo
 

Нали нокаутът в шестия рунд ще бъде супер як, ако после има клипче с ударите на Кубрат на каданс, а за фон да е песента на Крисия?

Избери отговор!
Край