Левски - ЦСКА (Предварително по минути™)

Oct 20, 2017     zhelyo     7350
Вечното дерби, което някои вече наричат Вечното-дерби, се завръща на футболния ни фронт, но ние нямаме търпение и ще ви разкажем в аванс какво ще се случи.

Начало. На едната агитка полицаите са ѝ взели факлите и има само 700 факли, а другата агитка си е обърнала хореографията наопаки, пътьом се опитват да коригират, но при овъртолване в платнища и пиянство загиват трима от задушаване.

'4 - Яблонски пази Каранга при атака на "червените" и Каранга пази Яблонски при обратното, тъй като това са единствените футболисти на двата тима, които вкарват.
'13 - Маймунски звуци от Сектор Б към вратаря на ЦСКА, тъй като на фланелката му пише Черни.

'21 - 0:1! Серж Буш си вкарва автогол от носталгия за времето, когато бележеше повече с екипа на ЦСКА и мечтаеше да отиде на Запад, без да прекара там 2 ялови години, ако може.

'27 - Двете агитки се състезават, кой ще пожелае по-силно забранена по стадионите дума за БФС. Победителят ще довлече по-голяма глоба на клуба си.

'32 - Дельо Роси вече се е побългарил, отива до репа за лотарийни талони, връща се без джакпот, но с шише ракия и си сипва.

'40 - Обертан влиза грубо и зевзеците веднага му лепват прозвището Обертанко Дяков.
Почивка. На почивката става ясно, че Спас от Кочериново е предизвикал Казанската афера отпреди десетина години.

'51 - Стамен Белчев е призовал играчите да играят полувреме за полувреме, да не подценяват противника и да се раздадат на 110%.

'58 - Наско Сираков и Любо Пенев влизат в мача, за да повдигнат подкрепата си. Боби Михайлов контрира, картотекирайки Ники Михайлов като вратар и на двата отбора и съдия на мача.

'65 - Левски изпуска дузпа! БФС присъжда дузпа за "сините" като наказание за изключително цветиста псувня от страна на Стойчо Стоилов във фейсбук. Прохазка я вкарва, но като наказание за псувня от публиката на домакините голът е отменен заради засада.

'72 - Агитката на сините се сбива помежду си заради спор дали трябва да се радват на гола като на гол срещу ЦСКА или като на гол срещу Литекс.
'81 - 1:1! През целия мач защитата на ЦСКА смята Милош Цветкович за носилкаджия и не му обръща внимание. Десният бек на Левски неубезпокояван дриблира, нахлува и реализира гол.

'88 - Пропуск! Кабрал не осмисля рефрена "Ако Кабрал, ако Кабрал, не си Кабрал напрааазно!"

Край. Бойко Борисов казва, че народът е богат, след като двете агитки в мача щедро акумулират глоби за над 200 000 лв. на отборите си.

Вечно дерби или вечно-дерби?

Избери отговор!
Край