Виляреал - Манчестър Юнайтед (Предварително по минути™)

May 26, 2021     zhelyo     2526
Тая година е последното издание на Лигава Европа в познатия ѝ досега формат. Следващия сезон предстои да е нещо друго, да има още някакъв турнир, но честно казано всички остаряхме прекалено много и след като въведоха Лигавите нации, се съгласихме да спрем да се вълнуваме кое, как и защо, а просто да си гледаме нещата мач за мач. Ето мач:

'Начало - Официално властите са позволили 9500 фенове на стадиона в Гданск, което за поредна година прави финала за Купата на България по-посетен от Европейските клубни турнири

'10 - Името на нападателя Пако Алказелцер напомня на зрителите да пият и по някоя чаша вода, за да избегнат утрешния махмурлук.
'21 - 0:1! Бруно Фернандеш вкарва от дузпа, отсъдена за Юнайтед просто по инерция.

'32 - 1:1! Морено изравнява, защото инерцията важи и за Виляреал, които също получават тоя сезон дузпи на поразия.

'43 - Защитникът на жълтата подводница Алфонсо Педраса печели Евровизия само заради името си.

Почивка - В студиото на БНТ е супер интересно и всички увеличават звука на приемника си докрай, за да не изпуснат нещичко.

'54 - Пол Погба звъни на Мино Райола да следи дали няма да има пари в Левски, евентуално да му редят трансфер, въпреки че ще му е трудно да се пребори за титуляр с братя Цоневи.
'65 - Бойко Борисов вика Виктор Калинвельов да му посвири на барабанче за заспиване, явно неумеейки вече да различи кой е партиец, кой - футболист в английския шампионат.

'76 - За да има баланс и да няма повече упреци, че прекъсват само за протяжни брифинги на Биков и Митов, БНТ прекъсват излъчването на мача, за да покажат как Корнелия Нинова си мие зъбите.

'87 - 1:2! Кавани вкарва от засада, но VAR изобщо не проверява гола, защото се страхува, че Бойко Рашков ще ги погне за разглеждането на записи.

Край. Англичаните са наред в тоя турнир на менкане.

За кои сте?

Избери отговор!
Край