Манчестър Обединено - Тотенхам (Предварително по минути™)

Oct 27, 2017     zhelyo     3072
На стадион Стар Трафорд предстои да ритат мач Обединеният Манчестър срещу Тотнъм. Ще се върне ли към победите отборът от град Юнайтед или Хари Кейн ще продължи да показва, че има по-голям от хляба и това е той? Да проследим:

'Начало - Мутри се опитват да сплашат футболистите в тунела да чистят много в корнери, като явно са нашенци, объркали мача с юношески двубой у нас, назначен специално в късната сутрин, за да хване последните залози на китайските комарджии.

'10 - 0:1! Хари Кейн обшива гол около 20 секунди, след като сте го видели на терена и сте си казали, че всъщност не е кой знае какво и сигурно просто има късмет топката да го нацелва.
'18 - На трибуните е директорът на Лудогорец Ангел Петричев, който е научил специално английски, за да се наслаждава на песничката за Лукаку.

'27 - Ако сте пуснали джоланче да се задушава на ниски градуси във фурната преди 2-3 часа, го извадете сега, така че на полувремето да махнете станиола, да го отделите от зеленчуците и соса и да го настаните в тава за втората фаза - добиването на загар и хрупкава кожичка.

'34 - 1:1! Хакуна Матата от Испания успешно изимитирва Кристиян Ериксен в това да изглежда като липсващото звено при разцъкванията на Барса и вкарва в чешка уличка Лукаку, който реализира, както би реализирал и на истина улица в Чехия, защото дори и по-консервативните чехкини стават палави при 24-инчовата гледка.

'Почивка. Жозе Моуриньо показва средни пръсти на бебе, знаейки че каквото и да прави, няма шанс да стане най-мразеният португалец в света.

'49 - 1:2! Хари Кейн показва, че е по-голям от хляба, който Лео Меси.
'55 - Хенрих Михтарян осъзнава, че е син на Пепо Михтарски и Антон Хекимян и му става едно напрегнато.

'63 - Виктор Калинвельов увисва, Муса Сисоков пробива мощно, но 

'71 - 2:2! Лукаку показва, че му е по-голям от хляба, манчестърците го възпяват и тяхното БФС ги глобява за това, че пеят песнички с внушения за размера на пениса на афроевропеец.

'78 - Изневиделица столична община пречертава терена с крива велоалея, после изсипва пясък върху нея, рисува пешеходна пътека с тебешир, разкопава малко, зарива с чакъл и Йорданка Фандъкова с двайсе попа за водосвет откриват нова междублокова градинка за хора с хемороиди и затва няма пейки.

'86 - Щетите по терена са оправени, но футболистите са пратени на психолог, на д-р Радева, дето забранява водата и при сръбската лечителка Марияна, за да се освестят от случилото се. Единствено Моурино е неповлиян, а Почетиньо си е Тошко Славков и тия неща са си му по вкуса.
Край. Зрелището приключва, Манчестър Сити пичели.

Кой е по-голям.

Избери отговор!
Край