Митов обвини скъпите нови попълнения за слабия старт на сезона в Левски

Jul 25, 2017     zhelyo     5054
ГЕРЕНА - Треньорът на Левски Николай Митов обясни защо "сините" започнаха сезона колебливо и завършиха 0:0 с Локомотив Пловдив няколко дни след категоричното отпадане с две загуби от Хайдук (Сплит).


Според специалиста проблемът в редиците на тима са новите попълнения, част от които са скъпоплатени играчи с феноменални визитки.


"Взимат много пари, другите момчета не взимат толкова. Аз казах на г-н Боримиров и на г-н Русев, че или трябва всички играчи да са скъпоплатени, или никой. Затова Манчестър Юнайтед е на такова ниво - защото нямат евтини футболисти за без пари. Затова и Локо Пловдив бяха добре, въпреки че играха с човек по-малко - при тях скъпо няма" - заяви Митов.
Все пак Митов е получил уверения от ръководството, че скъпите играчи са получили първоначално пари на ръка, за да дойдат, но реално клубът няма как да им изплаща пари и те бързо-бързо ще станат евтини футболисти.


Смолянският Анчелоти все пак е убеден, че вестниците ще напишат отбора на Левски първи някой ден и стига да му се гласува доверие и доведат само скъпи играчи - това ще бъде скоро.


zhelyo

Докога ще бъде начело на Левски Митов?

Избери отговор!
Край