Жена се задоволила с минимална победа над съпруга си в спор за гумите на колата

Nov 2, 2020     Джо Тем     5317
У ТЯХНИНИ - Сблъсъкът започна в Петък вечерта, а втората му част приключи на следващата сутрин. Той се проведе на неутрален терен в хола и без публика, тъй като съседите от втория етаж не се появили, понеже били у майкини.

Домакинята Светла започна скандала с лек натиск след ТВ репортаж за това, че полицията дебне за сменени зимни гуми на автомобилите. Мъжът и Стойчо лесно парирал първия удар, заявявайки че не са го спирали за проверка от 6 години.

След безидейни 20 минути разговор дамата отново попитала кога той ще смени гумите, след като през седмицата е на работа, а не е запазил час за смяна дори. Стойчо бързо отговорил, че дори полицаите не могат да кажат кои гуми са зимни и кои летни и тръгнал на контра атака, че щом я притеснява, то тогава в неделя няма да ходят с колата при майката на Светла.
Това довело до сериозна опасност пред вратата на коридора, като при опит Стойчо да избяга в тоалетната бил замерен със запалка и съпроводен с типичните за българските терени обидни думи по адрес на него и майка му. На почивката Стойчо се оттеглил с преднина и отложен разговор за гуми. 

На другата сутрин втората част от сблъсъка продължил с лек превес на Стойчо, който гледал автомобилно състезание и подметнал, колко бързо сменяли гумите в бокса.

"Да им закараме наш'то Рено да ги сменят за 6 секунди тия".

Това довело до малко по-агресивна игра от страна на домакинята, която дала резултат след няколко атаки, свързани с недовършени леки ремонти в апартамента и излизания по мъжки с точни дати и статистика. 

Съпругът не удържал на атаката и напуснал апартамента демонстративно с обещание, че отива да смени гумите. Така Светла отбеляза минимална победа, а Стойчо сменял гумите повече от 6 часа, преди да се прибере.

Трябва ли да се преиграе?

Избери отговор!
Край