САЩ ще ползва иззетите от МВР в Бургас над 80 автомобила в ученията в Армения

Sep 12, 2023     zhelyo     3925
ЕРЕВАНКО ЕДНО - Бургазлии се готвят за масови протести, след като иззетите им заради шофиране в пияно и дрогирано състояние автомобили ще бъдат част от общите учения на САЩ и Армения.

МПС-тата ще бъдат ползвани за логистични нужди, а по-вехтите от тях ще бъдат ползвани като мишени в ученията. Първите конфискувани в България автомобили отидоха за същите нужди в Украйна преди две седмици.

Много от гражданите, чието движимо имущество бе конфискувано, възнегодуваха, тъй като са за Путин и биха искали да видят возилата си да возят руския президент във Владивосток за среща с Ким Чен Ун, в която да се ескалира световният мир, а не за разпалването на конфликти в пазвата на Русия, каквато е ситуацията в Кавказ.
"Ма как ше ми пуцат по реното разни кравари и носорози, е, лек" - диви се Цветан от Горно Езерово, който преди две седмици се е простил с автомобила си, след като е хванат зад волана, употребил "една-две, най-много три бири и малко ракия".

С учението в Армения САЩ се опитва да открадне бившата съветска република от руските гаранции за сигурност, да ги вкара в НАТО и да създаде биолаборатории, в които радио Ереван да тества емпирично отговорите на въпросите за нещата.

За какво да се ползват колите?

Избери отговор!
Край