"Мъжете са за секс и за да бъдат лъгани", отсече жена в нечуван порив на искреност

Mar 8, 2021     Radoslav Nedelchev     9470
Жена, която доскоро е пускала статуси със стихове и сърца, както и морализаторски излияния към съвременното безнравствено общество, получи божествен сигнал отнякъде и си каза каквото ѝ е на душата.

"Мъжете са за секс и да ги лъжем", написа дамата за облекчение на всичките си приятели, които се зарадваха за нея и затова, че е започнала да открива себе си, а четиридесетгодишните чичовци с романтични блянове, които досега са я следили, успяха да продължат с живота си.

За сметка на това жената получи солиден фолоуинг от свежи, млади хора, които само си търсят някой да ги излъже и за пореден път истината донесе полза на всички.
"Самата тя дълго още щеше да се крие, да мисли алибита или как да се измъкне от неудобните  въпроси на няколкото си паралелни гаджета, ако не беше този божествен миг на провидение, или промисъл или не знам какво е, но му благодарим.", коментираха просълзените й родители.

"Записа се да учи психология миналата година, но аз лично не очаквах, че промяната ще дойде толкова скоро." разкри впечатлена колежка. "Всички мислихме, че ще ѝ отнеме поне няколко магистратури или каквото е там."

Стават ли мъжете за секс и лъжи?

Избери отговор!
Край