Меси идва в ЦСКА, за да не плаща данъци

Apr 12, 2016     zhelyo     5026
БОРИСОВАТА ГРАДИНА - ЦСКА осъществи сензационен трансфер, привличайки Лионел Меси, което втрещи футболния свят, а жълтите медии ексклузивно бяха детонирани всички бомби, HAARP пусна цунамита и урагани и Сашка Васева дойде с извънземните, за да ах-кат и ох-кат.


Причината за преминаването на аржентинската звезда в третодивизионния ни футболен тим обаче, както винаги когато най-добрият футболист в света(защото Меси не е изпускал дузпи срещу Владо Стоянов - бел. zh.) преминава в аматьорски тим, са финансови.


Както е известно, Меси бе заловен да укрива данъци в Панама, както укрива топката по време на фамозния си дрибъл, което може да доведе до това да лежи неталантливо в затвор.
"Чух, че в ЦСКА може да се успокоят нещата. Българската НАП е великолепна в това отношение и дори била допуснала клубът в рамките на 10 години да задлъжнява все повече и повече, без да тормози собствениците му. Това ми трябва" - сподели талантливият хобит.


Все още не е ясно дали обаче Меси реално ще играе за "червените", но вероятно ще получи няколко минути игра, тъй като Момчил Цветанов не се е възстановил напълно.


zhelyo

Мама меси, тате носи...

Избери отговор!
Край