Маритимо - Ботев (Пловдив) (Предварително по минути™)

Aug 3, 2017     zhelyo     3673
Маритимо звучи като възклицание от Източна България. Или поне като неочакваната им дума за нещо като пасатор или ваканционна къща. Пък то отбор от Португалия. След нулевото равенство в първия мач няма как този да е по-безинтересен, така че ще го познаем:

'Начало - Фенове на Ботев са сезирали БХК, че клубът щял да продаде Косоко като парче месо и не бивало да го продават като стока. Косоко излиза на терена.

'10 - Маритимо не е национална кауза на Португалия, но явно си имат местна Ася и стадионът е позапълнен.
'18 - Притеснени мами нахлуват на терена, защото са видели в тимовия лист Бебето, а трябва да се прибира вече, за да си пие бадемовото млякци.

'27 - По шкембе с приятели на терена влиза Бойко Борисов, който цъка 5 минути, снимат го за фейсбук, пишат, че се е овенчал с поредна победа на футболния корт и така.

'35 - Ценко Чоков е дегизиран в публиката, след като от няколко месеца е станал кмет на Португаличе.

'41 - Тодор Неделев все още очаква да е следващият Гарет Бейл и поне го стигна в едно - и двамата знаят еднакво немски.

'Почивка. Гостът в студиото успява да получи признание за нинджа, след като в няколкото минути анализи тотално се слива с пейзажа и никой не подозира, че съществува.
'52 - Ботев, учудващо за отбор с основен играч Виктор Генев, на моменти дори има превес.

'60 - Данчо Минев е изгонен, след като псува всички на "путкогалци", въпреки протестите на Близнака, че всъщност за първи път в живота си не псува селската, а с талантливо ироничен контекст.

'68 - Информация, че Людмила Живкова го е предвидила тоя мач с чакрата си, води до образуване на колосални опашки пред еврофутболите.

'75 - Зинаидин Жуниор се е изморил и прави физиономии като леля си - правосъдният министър от кабинета Орешарски Зинаида Златанова.

'81 - Дузпа за Маритимо! Чворович спасява на Пикети, с което затвърждава и че все пак има по-смешното име.
'88 - 0:1! Яя Чекмедже вкарва след далечен изстрел, рикоширал в Съдбата. 

'Край. Национална кауза?

Ще направят ли чудо пловдивчани в Лигавата Европа?

Избери отговор!
Край