Локомотив (Пд) - Ботев (Пд) (Предварително по минути™)

Sep 24, 2021     zhelyo     3234
Тази седмица предвиждаме не едно, не две, а цели три люти дербита, като първият сблъсък е съботната колизия между смърфове и канари.

'Начало - Чисто новите 300 седалки в сектора за гости са още в найлончета, за да не се изцапат, а и да залепне по тях пандемия, също както хората си държат диваните и дистанционните у тях.

'10 - Поради голямото количество чужденци в двата тима феновете се стараят те бързо да бъдат въведени в традициите на голямото пловдивско дерби с много псувни, пиротехника и камъчки.
'21 - 1:0! Димитър Илиев вкарва, след като Па Конате па нещо е сбъркал и не е застанал като хората при едно центриране.

'32 - Крушарски размисля и обявява, че все пак ще се кандидатира за шеф на футбола, след като е постигнал такова невероятно ниво на отбора и стадиона си, благодарение само на тия две златни и неуморно работливи ръце.

'43 - 1:1! Тодор Неделев проверява от фал дали Илко Пиргов е пораснал достатъчно, за да си стига горе ъглите.

Почивка.Само не и за станислав Работов от Ботев, който остава на терена, за да свърши едни задачи, а приятели от квартала викат резервата на домакините Айвън Ангелов да им помаха на трибуните, но той не разбира и излиза навън.

'54 - 1:2! Ботев стига до пълен обрат, след излизането на Емануел Току зад гърба на отбраната. Съмненията водят до въпрос към VAR "Току що вкара гол?" и те отговарят с "Да."
'65 - Крушарски пак се отказва от това да е президент, защото синът на руския олигарх явно е работил повече с двете си златни и неуморно работливи ръце, та с какви очи щял да иска такава височайша позиция.

'76 - Бербатов идва да агитира с много хитър ход - обяснява на всеки отбор поотделно как Михайлов щял да даде на другия тим парите за строене на стадиони и трибуни, ако бъде избран.

'87 - 2:2! Шакил Сно забива изравнително попадение, нищо че е с 40 сантима разлика от истинския Шак.

Край. Феновете се прибират мирно и тихо по светло, без да притесняват възрастните хора и случайните минувачи с прояви на шум и ръкопашни взаимоотношения.

Защо не са си приятели, все пак са от един град?

Избери отговор!
Край