Ливърпул - Тотнъм (Предварително по минути™)

Dec 16, 2020     zhelyo     4978
Ливърпул и Тотнъм са с равни точки на върха на английската А група в началото на ритането на мачове през ден около празниците. Да проследим какво ще покаже поредният епизод между Клоп и Моуриньо, които са на размазания скрийншот горе, защото нямаме права за нещо по-луксозно.

Начало. Клоп вика "тумору ю сий, вестниците първи", а Моурино отговаря с "ай ем амейзинг, амейзинг".

'9 - 0:1! Ливърпул почва мача вяло като срещу Фулъм и след умрене тотнъмски натиск Джовани Ло Челси вкарва. От щаба на шпорите искат всеки гол, който не е изработен от Кейн и вкаран от Сон или обратното, да се брои за два.
'20 - Садио Мане получава клипче от Мангъров, който го има във фентъзито и окуражава сенегалеца да спре да практикува социална дистанция от гола, защото вече е карал бацила и е време да се раздаде.

'31 - Ерик Даяр контузва Жеоржиньо Уайналдум само с проницателния си поглед, преди да изпълни пряк-свободен. Клоп вече откача от контузии и иска през януари в отбора да привлекат лечителката Марияна.

'42 - Алисон спасява удар на Сон, което не звучи толкова интересно, но ако Деле Али играеше, щеше да е подал на Сон и комбинацията да е Али -> Сон -> Алисон.

Почивка. В студиото казват, че единият отбор води и другият отбор трябва да промени нещо, ако иска да измъкне точка или три от този възлов двубой.

'53 - Моуриньо предупреждава играчите си да не стане като миналия кръг с Палас и да се стегнат, което води до много смешно тичане, преди да обясни, че има предвид стягане на отношението към игровия процес.
'64 - Дузпа и 1:1! Хората в стаята на VAR скучаят и искат да живнат мача, като подарят дузпа на Салах да си бие, а и защото го имат на фентъзито и да си вкара един гол.

'75 -  Хендерсън се контузва от стряскане, че феновете на стадиона са викнали нещо, а той е отвикнал на такъв шум. Клоп звъни на Щаба, вика да въведат мерки, че му се чупят футболистите, да спрат първенството, да затворят пак детските градини.

'86 - 2:1! Гарет Бейл си вкарва автогол, защото той ако не започне в Тотнъм с 20 мача без победа, няма да му върже после да блести.

Край. Моуриньо е бесен, че отборът му е изтървал питомното и обяснява, че оня ден е изкарал COVID, а противникът е имал бетон в ръкавиците.

Кой ще бъде първенец на Нова година?

Избери отговор!
Край