ЦСКА - Левски (Предварително по минути™)

May 13, 2022     zhelyo     3692
Тазгодишният финал за Купата на България може би за първи път от доста време насочва вниманието към родния клубен футбол на повече от няколкостотин мазохисти. Еуфорията от възкръсването във футболно отношение на синия клуб среща надеждите за поне малко радост сред червените в мач, който се очаква да събере повече публика, отколкото шампионът сумарно за цял сезон.

Ето на какво ще се нагледаме:

'Начало - Феновете са се разбрали да запазят футболен неутралитет и по трибуните да се спори за специализираната война в Украйна.
'10 - 0:1! С изстрел от 35 метра Цунами се превръща в герой за сините. Въодушевени от гола, феновете основават фракция "Цунами бог".

'21 - 0:2! Левски е в толкова добра форма, че зрителите на Евровизия им гласуват гол.

'32 - Алън Пардю напуска Европейския съюз, Гриша Ганчев звъни на Борис Джонсън да прати друг британчанин, примерно Сам Алардайс, но Български пощи са още хакнати и му носят самардала. 

'43 - Христо Крушарски си татуира емблемата на Левски на гърдите, пали факли в Сектор Б и обяснява на феновете на Локо (Пд), че не е човек за един отбор и иска отворена връзка.

'Почивка. Мъри Стоилов е отвлечен от Манчестър Юнайтед да вади кестените от огъня там. Той пъди Санчо, че играе много на машинките и сяда да пие с Кавани и Роналдо, за да си припомнят годините, когато футболът беше по-истински.
'54 - Държавата е вдъхновена от атмосферата на трибуните и обявява, че ще помогне на двата тима със стадионите, като лично Корнелия Нинова обикаля по трибуните, за да раздаде козунаци.

'65 - Пътищари, извозвачи и таксиметрови шофьори излизат на протест на стадиона, защото Кирил Петков им е казал, че ей там са вратите, докато са гледали мача в Министерски съвет и са си рекли, че ги праща на терена.

'75 - 1:2! Жорди Кайседо се сеща, че няма време, ако иска трансфер лятото, та вкарва важен гол.

'86 - 2:2! Яник Вилдсхут рязко кара феновете на ЦСКА да забравят целия му сезон досега и да го провъзгласят за суринамо-нидерландското Килиян Мбапе.

'Край. Иван и Андрей не са разбрали какво е станало на мача, защото в студиото до тях от 5 часа приказват Андрей Райчев, Мон Дьо, Силвена Роу и победител от старо издание на реалити формат, които са се събрали да анализират мача, но калъч и скука.
Продължение I. Публиката на ЦСКА апелират съдията да спре да въоръжава Левски, присъждайки им лесни фалове и насичайки играта, докато публиката на Левски апелира съдията най-после красноречиво да вземе правилната страна и да спре да се прави на неутрален.

Продължение II. Билал Бари реагира на фал срещу себе си с питането "Ма зи ку ма спъваш, Брад ми?", на което Брадли Мазику отговаря с "Билал съм ти мамито", спречкване и червени картони за двамата.

Дузпи. Ники Михайлов се превръща в герой за половин България.
 

Кой ще бие?

Избери отговор!
Край